Hjem Spørreskjema Nyheter Kontakt English

Utarbeidelse av scenarier for fremtidige trender i biodiversitet og økosystemtjenester krever en god vitenskapelig forståelse av dagens miljøstatus, av faktorer som driver endringer, og hvordan disse påvirker hverandre. I dette spørreskjemaet prøver vi å identifisere de største kunnskapshullene og de viktigste forskningsspørsmålene for fremtidens biodiversitet og økosystemtjenester i Norge.

Målet med prosjektet er å skrive en rapport om de 50 viktigste spørsmålene innenfor scenarier for biodiversitet og økosystemtjenester i Norge, og samtidig få en oversikt over og lage et nettverk for nasjonale eksperter som kan hjelpe med å besvare disse spørsmålene fremover.

Så langt har vi fått mange gode svar på spørreundersøkelsen vår. Tusen takk til alle som har bidratt! Vi vil gjerne jobbe videre med besvarelsene som vi har fått inn, og har alltid mer behov for flere svar! Dette gjelder spesielt fra folk innenfor forvaltningen og eksperter med bakgrunn i sosialvitenskap.

Vi vil derfor oppmuntre til bidrag fra så mange som mulig, både fra forsknings- og forvaltningssiden. Ved å fylle ut skjemaet på denne siden kan du registrere din interesse for å være med og bidra med å identifisere de viktigste spørsmålene, og hjelpe til med å bygge opp en ekspertdatabase i ScenNet-nettverket.

Spørreskjemaet på Norsk

Spørreskjemaet på Engelsk